Zondag 1 oktober 2023 – Sint-Annafeest

Eén gemeenschappelijke feestviering

Sinds 20 december 2015 vormen we met de parochies van Sint-Eloois-Vijve, Desselgem en Beveren-Leie een pastorale eenheid. Wat vroeger federatie Waregem Leiekant werd genoemd, werd toen omgedoopt tot pastorale eenheid Sint-Anna Waregem.

Onder het motto “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” zijn we al 7 jaar bezig. En dat willen we jaarlijks in de kijker zetten met ons Sint-Anna feest! Eén feestelijke viering met de drie parochies samen en aansluitend een receptie voor iedereen! Dit jaar gaan de feestelijkheden door op:

 Zondag 1 oktober om 10u in de Sint-Martinuskerk van Desselgem!!!

Er is met andere woorden géén viering op zaterdagavond 30 september in Sint-Eloois-Vijve, noch op zondag 1 oktober in Beveren-Leie.

We hopen om samen als gemeenschap te mogen vieren dat verbondenheid ons sterker maakt. De viering wordt opgeluisterd door het Sint-Gregoriuskoor van Beveren-Leie. Ook stellen we met vreugde de nieuwe grondtoon van 2023-2024 voor. Tot slot zullen we enkele jongeren in de bloemetjes zetten die reeds 5 jaar misdienaar zijn in onze kerken. We vinden dit zeker niet vanzelfsprekend en zullen hen met de nodige eer bedanken. 

Vervoer

Omdat we maar één weekendviering houden, en vervoer zeker geen obstakel mag zijn, willen we graag een taxidienst regelen. Deze dienst stellen we graag ter beschikking voor mensen die graag zouden komen, maar er op eigen houtje niet geraken, noch familie of buurtbewoners hebben om hen te helpen. Ben je iemand of ken je iemand die minder mobiel is, laat het ons dan zeker weten! Mensen spreken mensen, dus twijfel niet om een teamlid aan te spreken of bel / mail naar Charlotte: 0478/84.21.76 of inschrijving.sint.anna@gmail.com

Receptie

Aansluitend aan de viering houden we een ontmoetingsmoment via een receptie. IEDEREEN VAN HARTE WELKOM!!!! Het team (priester Patrick, Rik, Mariette, Carine, Roos, Hilde, Steven, Edith, Jeanine en Charlotte)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tot de Heer geroepen

Op vrijdag 12 april 2024 heeft om 10u in de kerk van Sint-Eloois-Vijve de uitvaart plaats van Norbert Follens (°07/06/1939 Desselgem) (+06/04/2024 Kortrijk). Norbert was de echtgenoot van Gisèle Messiaen.

Aankomende activiteiten

apr
13
za
17:00 Weekendviering Sint-Eloois-Vijve @ kerk Sint-Eloois-Vijve
Weekendviering Sint-Eloois-Vijve @ kerk Sint-Eloois-Vijve
apr 13 @ 17:00 – 17:45
Weekendviering in Sint-Eloois-Vijve. Voor info omtrent de vieringen, volg de link
apr
14
zo
09:15 Weekendviering Desselgem @ kerk Desselgem
Weekendviering Desselgem @ kerk Desselgem
apr 14 @ 09:15 – 10:15
Zondagse viering in Desselgem, voor meer info over onze vieringen zie de link
10:30 Weekendviering Beveren-Leie @ kerk Beveren-Leie
Weekendviering Beveren-Leie @ kerk Beveren-Leie
apr 14 @ 10:30 – 11:30
Zondagse viering in kerk Beveren-Leie voor meer info over onze vieringen volg je de link
apr
18
do
13:15 wekelijkse gebedsbijeenkomst bid... @ weekkapel kerk Beveren-Leie
wekelijkse gebedsbijeenkomst bid... @ weekkapel kerk Beveren-Leie
apr 18 @ 13:15 – 14:00
Het wekelijks gebedsmoment van de biddende moeders. Voor meer info over Biddende Moeders kan je de terecht op deze webpagina. Let op ! Dit gebedsmoment gaat uitzonderlijk niet door in...
apr
21
zo
10:00 herdenkingsviering overledenen D...
herdenkingsviering overledenen D...
apr 21 @ 10:00 – 11:00
herdenkingsviering overledenen. Let op ! Dit is dan de enige weekendviering in onze pastorale eenheid.
apr
25
do
13:15 wekelijkse gebedsbijeenkomst bid... @ weekkapel kerk Beveren-Leie
wekelijkse gebedsbijeenkomst bid... @ weekkapel kerk Beveren-Leie
apr 25 @ 13:15 – 14:00
Het wekelijks gebedsmoment van de biddende moeders. Voor meer info over Biddende Moeders kan je de terecht op deze webpagina. Let op ! Dit gebedsmoment gaat uitzonderlijk niet door in...